Don't have permission error

Please post your support questions here.

Moderators: Eraser DevTeam, Eraser Moderators

Don't have permission error

Postby studentX » Fri Jun 15, 2012 11:36 pm

I downloaded eraser and tried to Clean free space. I got an error messge that the program did not have permission to do the task.


I use windows 7 64bits, Avast anti virus and have a network subscription with pccare247.

What's going on?
studentX
 
Posts: 2
Joined: Fri Jun 15, 2012 11:20 pm

Re: Don't have permission error

Postby studentX » Fri Jun 15, 2012 11:55 pm

Never mind. I think I found the answer at FAQ. I need to be the administrator first.
studentX
 
Posts: 2
Joined: Fri Jun 15, 2012 11:20 pm

Re: Don't have permission error

Postby DavidHB » Sat Jun 16, 2012 9:05 pm

studentX wrote:I need to be the administrator first.

Indeed. Thanks for looking at the FAQ; there are answers to all the most common questions there.

David
I am not an Eraser programmer, but a long-time user; my views may not be the same as those of the Eraser programming team.
Before posting, please read the top 4 topics in the Eraser FAQ, which already provide many of the answers users need.
DavidHB
Eraser Wizard
 
Posts: 2166
Joined: Sat Jan 23, 2010 8:10 pm
Location: Isle of Wight, UK


Return to Eraser Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 5 guests