Do i need to reinstall Xp if i use DBAN?

How do I completely erase my PC?

Moderators: dajhorn, Eraser DevTeam, Eraser Moderators

Do i need to reinstall Xp if i use DBAN?

Postby chrisssteeven » Thu Feb 11, 2010 6:07 am

HI,
I have Spyware currently on my PC. If i use Dban will it get rid of my OS too? Also do any of you know any GOOD, and FREE virus protection, please no TRIALS or Limited use full free programs thanks.
chrisssteeven
 
Posts: 3
Joined: Tue Feb 09, 2010 5:43 am

Re: Do i need to reinstall Xp if i use DBAN?

Postby Joel » Thu Feb 11, 2010 6:46 am

chrisssteeven wrote:HI,
I have Spyware currently on my PC. If i use Dban will it get rid of my OS too?
Yes, you'll need to reinstall everything.
Be sure to read the FAQ before posting. If you found this application useful, please contribute to Eraser's development.

I develop Eraser but I am not an employee of Heidi Computers Ltd. My views do not represent those of Heidi Computers Ltd.
Don't PM or Email me questions: they won't be answered any faster than on the forum and knowledge won't be accessible by all.
User avatar
Joel
Eraser DevTeam
 
Posts: 3688
Joined: Sat Aug 19, 2006 12:16 am
Location: Singapore


Return to DBAN (Dariks Boot and Nuke) Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests