Ticket #346 (closed defect: invalid)

Opened 4 years ago

Last modified 4 years ago

"Unknown action: -hide" message

Reported by: philknerr Owned by:
Priority: major Milestone: Eraser 6.0.7
Component: Installer/Updater Version: 6.0.6.1376
Keywords: Cc:
Processor Architecture: i386 (32-bit) Blocked By:
Blocking: Operating System: Windows Vista

Description

This condition was observed on a Toshiba Satellite L305-S5921 laptop computer running Windows Vista, Service Pack 2.

After installing Eraser 6.0.6.1376 (the stable build), whenever I log into my account on this computer, a DOS box pops up. The title of the window is "C:\bin\Eraser\Eraser.exe". (N.B. On my system, Eraser was installed at the path, "C:\bin\Eraser".) At the top line of the DOS box, an error message states, "Unknown action: -hide". Two lines below this, another message says, "Press enter to continue . . ."

After pressing Enter, the DOS box disappears. Eraser appears to work correctly on my system otherwise.

I attempted to uninstall and reinstall Eraser. However, the problem recurs even after doing so.

This is only a nuisance to me. However, it is likely to scare away less sophisticated users.

I am a software developer, so please feel free to let me know if I can be of any assistance in resolving this bug. I could, for example, run tests on my own system to help isolate the problem.

Thank you for your efforts on the Eraser project!

Blocking

IdSummaryMilestone
#346"Unknown action: -hide" messageEraser 6.0.7

Blocked by

IdSummaryMilestone
#346"Unknown action: -hide" messageEraser 6.0.7

Change History

comment:1 Changed 4 years ago by Joel

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to invalid
  • Component changed from BlackBox to Installer/Updater
  • Milestone set to Eraser 6.0.7

You didn't uninstall v5 and installed v6 over v5, which caused this problem. Run the v5 uninstaller and it should resolve itself.

Note: See TracTickets for help on using tickets.