Jak mogę bezpiecznie odzyskać utracone hasło do pliku PST ze 100% skutecznością?

elijahwatson

New Member
Niedawno straciłem hasło do jednego ze starych plików PST programu Outlook, który zawiera ważne wiadomości e-mail i kontakty. Próbowałem je sobie przypomnieć i zastosować kilka ręcznych sztuczek, ale jak dotąd nic nie pomogło. Teraz szukam niezawodnej i bezpiecznej metody, która gwarantuje 100% skuteczność w odzyskaniu utraconego hasła PST bez uszkodzenia pliku lub danych. Czy ktoś może polecić sprawdzone rozwiązanie lub narzędzie, które pomoże mi bezpiecznie i skutecznie odzyskać hasło PST?

Jeśli zapomniałeś hasła do pliku PST (Personal Storage Table) programu Microsoft Outlook, nie martw się. Kilka tygodni temu próbowałem otworzyć mój stary plik PST programu Outlook, ale nie mogłem sobie przypomnieć hasła. Kiedy nie mogłem go sobie przypomnieć, mimo wielu prób, wypróbowałem wiele programów online, ale albo dane były zagrożone, albo narzędzia nie działały. W końcu znalazłem narzędzie Narzędzie do odzyskiwania hasła GainTools PST. Początkowo miałem wątpliwości, ale interfejs był tak prosty, a proces tak płynny, że otrzymałem hasło w 5 minut, bez utraty danych.
Nie wymaga wiedzy technicznej
Pokazuje hasło jednym kliknięciem
Obsługuje wszystkie wersje programu Outlook 2019, 2016 itd.
W 100% bezpieczny i działający offline

Jeśli ktoś chce otworzyć zablokowany plik PST programu Outlook i zapomniał hasła, osobiście polecam to narzędzie.

Przeczytaj więcej: Odzyskaj utracone hasło do pliku PST

Back